El vigent campió de Segona B, el Manresa FS, inicia aquesta tarda (18.15 h) una nova edició de la lliga amb la visita al Pujolet del filial de l'Industrias, nova denominació de l'equip de Santa Coloma de Gramenet després de les darreres temporades de patrocini de Catgas Energia.

El conjunt colomenc, el més jove de la categoria, continua sota la batuta del tècnic Víctor Delgado. L'Industrias ha patit les baixes del porter Arnau (Escola Pia), Chechi i Toni (CCR Castelldefels), però manté el bloc de la campanya passada i amb només incorporacions del juvenil (Borja, Dilan i Kevin). L'objectiu d'aquest equip es la formació de jugadors de cara a la seva possible entrada al primer equip, a la màxima categoria.

Pel que fa al Manresa FS, la renovació ha estat molt destacada, començant per la banqueta, amb Paco Cachinero en el lloc de Ferard Floriach. Pel que fa a la plantilla, es mantenen Aleix Dalmau, Carles Corvo, Carles Lavado i Xavier Santaella Santa, i s'han incorporat Asis Boukhress (CCR Castelldefels), Carles Güell (CF Igualada), Nil Roijals (Sant Esteve S.), Pep Costajussà (CN Sabadell), Albert Seuba Bixi (FS Solsona), Oriol Tantiñà (CFS Castellterçol), Karim Azhari (CEFS Manlleu) i Òscar Arenas (juvenil Manresa FS). L'objectiu del Manresa FS és classificar-se el més amunt possible en una categoria que es preveu més exigent que mai. Començar amb un bon resultat pot ser vital tenit en compte l'exigència de les primeres jornades del calendari.

Estrena de l'equip juvenil

Com el primer equip, el juvenil, de Kim Esteller, també s'estrena avui, igualment al Pujolet i davant l'Industrias (16 h), en la primera jornada de la Divisió d'Honor.