El Baxi Manresa disputarà el seu cinquè i últim partit de la pretemporada el proper diumenge, 23 de setembre, davant l'UCAM Múrcia, en un matx que es posarà en marxa a partir de les 12.30 hores a Balaguer. Dos dies abans, el divendres 21, hi haurà un entrenament a porta tancada contra l'Iberostar Tenerife, a terres catalanes.

De moment, el conjunt bagenc acumula un total de 2 victòries i 2 derrotes en els seus duels de preparació. En el seu debut, el dissabte 1 de setembre a Sant Julià de Vilatorta, el conjunt dirigit per Joan Peñarroya es va imposar per només dos punts de diferència al MoraBanc Andorra (77-75). El següent dissabte, el 8, el Baxi va caure davant el Barça Lassa en la segona semifinal de la Lliga Catalana, que es va disputar al pavelló Barris Nord de Lleida (78-63). Finalment, divendres, els manresans van debutar al Circuit Movistar amb una còmoda victòria contra el Cafés Candelas Breogán (62-84).

Per la seva banda, els murcians han disputat fins ara un total de vuit partits i acumulen un balanç de cinc victòries i tres derrotes. Finalment, els canaris s'han endut el triomf en els tres duels que han jugat, davant el Gran Canària (79-54), el Tecnyconta Saragossa (86-91) i el Partizan de Belgrad (103-65).