El pilot britànic Lewis Hamilton (Mercedes) es va endur la setena pole de la temporada al Gran Premi de Singapur, en un circuit en què a priori els favorits eren els pilots de Ferrari. Hamilton va fer una volta per emmarcar en el primer intent de la Q3 i ja ningú el va poder superar. El britànic va aturar el cronòmetre en 1:36:015, i avui tindrà una oportunitat d'or d'ampliar encara més els 30 punts de diferència que té sobre l'alemany Sebastian Vettel (Ferrari).

L'escuderia italiana va firmar una decebedora actuació, i ni tan sols ocuparan una de les posicions de la primera línia, ja que l'holandès Max Verstappen (Red Bull) sortirà segon. La segona línia serà per a Vettel i per al finlandès Valtteri Bottas (Mercedes), mentre que Kimi Räikkönen (Ferrari) es va haver de conformar amb la cinquena posició.

Per la seva banda, Fernando Alonso (McLaren) va quedar a les portes d'entrar a la Q3 i sortirà des de l'onzena posició, per tant podrà escollir pneumàtics. Darrere de l'asturià sortirà Carlos Sainz, que es va queixar de la falta d'adherència en el seu Renault.