El CG Puigcerdà va competir de tu a tu a la pista del vigent campió de la lliga estatal, el Txuri Urdin de Sant Sebastià. Tot i això, en la primera jornada de la competició, els ceretans no van poder-se endur el triomf de la pista basca. Un ajustat 4 a 2 va ser el marcador final.

Malgrat enfrontar-se el primer i el darrer classificats de la temporada passada, en aquesta ocasió, la diferència va ser molt més baixa que en altres ocasions. El golejador de l'equip ceretà va ser el llivienc Nacho Granell amb dues dianes, en una assistit per Tona i en l'altra per Boronat, aquest segon en situació de superioritat.

Els de la Cerdanya van aguantar el resultat durant tot el partit i van encaixar el darrer gol sense porter mentre intentaven igualar a 3 el marcador. El porter letó Grinfogels va ser el millor de l'equip i la peça clau per mantenir el resultat ajustat en gran part de l'enfrontament amb les seves 45 aturades. Cal remarcar la bona actitud de tots els jugadors desplaçats a Donosti, sobretot dels dos jugadors sub-17 alineats amb la formació sènio, que van superar l'examen amb nota.

El Txuri Urdin, tot i tenir baixes importants en defensa, va deixar la sensació que seguirà essent el rival a batre aquesta nova temporada. L'altre partit de la jornada, que havia d'enfrontar el Majadahonda i el Jaca, es va suspendre per problemes tècnics a la pista madrilenya. El cinquè equip de la competició estatal és el FC Barcelona, que en la primera jorada tenia descans.