La selecció de Dinamarca, amb l'escorta del Baxi Manresa Gabriel Lundberg a les seves files, es va imposar a la de Suècia (76-72) en un matx corresponent a la segona jornada del grup A de la segona ronda de la fase de classificació per a l'Eurobasket del 2021, que es va disputar al Ballerup Super Arena de Copenhaguen. Lundberg va jugar gairebé tot el partit (un total de 38.34 minuts) i va acabar amb 20 punts i 6 rebots.

En el primer quart, els suecs van sortir millor, van tenir més encert ofensiu i van agafar vuit punts de renda (20-28). En el segon període, els danesos van retallar distàncies i van arribar a la mitja part amb només quatre punts de desavantatge (39-43).

En el tercer quart, els locals van aconseguir equilibrar el marcador (62-62) i, per tant, tot es va haver de decidir en els deu darrers minuts. En aquests, Dinamarca va ser un pèl millor i es va endur la segona victòria en dos partits gràcies a un parcial de 7-0 en poc més d'un minut.