Les aturades de Juanjo, el porter del Cardona, i les errades defensives de la Balconada van decidir un partit en què, per sensacions, els manresans haurien pogut treure un altre resultat després de generar un gran nombre d'ocasions. Malgrat això, es van topar amb un mur sota pals.

La Balconada va fer un bon inici de partit, però el Cardona va colpejar primer en una errada defensiva dels locals. Tot seguit, els cardonins van aprofitar una jugada embolicada a l'àrea manresana per fer el segon gol. La diana va despistar els homes de Lluís Cebolla, que, abans del descans, van encaixar el 0-3. L'equip local va reaccionar i va aconseguir l'1-3 abans de marxar als vestidors.

A la segona part, el Cardona es va limitar a defensar i va aprofitar una errada del porter local per fer el definitiu 1-4 en els darrers deu minuts, i la Balconada va seguir xocant amb la sòlida defensa.