El València Basket i l'Obras Sanitarias van tancar la seva participació al Circuit Movistar d'Oviedo amb dues victòries, les darreres contra l'Herbalife Gran Canària (108-102) i el Divina Seguros Joventut (104-77), respectivament.

El conjunt taronja, botxí dissabte del Baxi Manresa, va tornar a guanyar i ho va fer amb premi per a Alberto Abalde, que va aconseguir el rècord de valoració del torneig, amb 37, i va superar el 35 de McCollum. Un partit molt igualat en què la llarga banqueta taronja va ser factor decisiu per a la victòria.

D'altra banda, els argentins de l'Obras Sanitarias van derrotar la Penya i també marxen d'Oviedo invictes. Els badalonins van acusar més el desgast físic dels darrers partits i ho van acabar pagant. Kemp, Zurbriggen i Anderson van ser els més destacats per part del conjunt argentí.

En la tarda d'ahir també es van jugar tres partits. La victòria del San Pablo Burgos contra el Movistar Estudiantes al Torneig Ciutat de Getafe, i les de Breogán al Leyma Coruña i de l'Obradoiro al Ourense, a la Copa Galícia.