20 de setembre de 2018
20.09.2018

JORNADA | CIBERSEGURETAT: PIMES EN RISC


El navassenc Raül Sebastianes es llueix a l'esprint a Múrcia

20.09.2018 | 00:17

El ciclista de Navàs Raül Sebastianes es va endur el mallot de punts en el Challenger Junior Vuelta a les comarques de la Regió de Múrcia. El ciclista juvenil de segon any del Jufré Vic-ETB va ser el millor en l'acumulat de punts a l'esprint, al llarg de les tres etapes celebrades.

Cada etapa era un homenatge a una figura del ciclisme murcià. En la primera d'elles, anomenada Gran Premi Valverde Team-Terra Fecundis, el navassenc va ser quart a l'esprint, però va guanyar el mallot de punts després d'imposar-se en altres trams.

En la segona jornada, Sebastianes va tenir més problemes. La intensa pluja va fer acte de presència en una etapa de mitja muntanya, anomenada Tercer Memorial Pedro García Ruiz, que va portar de corcoll els ciclistes participants. Una avaria va pifiar la cursa del cicliste navassenc, que es va veure obligat a perdre el mallot de punts.

En la tercera i última etapa de la clàssica prova murciana, la Memorial Antonio Sarabia García, el navassenc va ser setè a l'esprint i va recuperar el mallot.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

LaLiga

Quan sentim junts, sentim més gran

Un grup de WhatsApp entre aficionats d'equips rivals? L'experiment sonor 42 passions va fer bategar els seus cors a l'uníson seguint el ritme de la identitat sonora d'LaLiga


L'últim El més llegit