El Sevilla es va estrenar a l'edició d'enguany de la Lliga Europa amb una contundent victòria per 5-1 davant l'Standard de Lieja belga, en un matx disputat a l'estadi Ramón Sánchez Pizjuán.

Quan només es portaven vuit minuts de joc, Banega va avançar els locals amb un gran llançament de falta. Al 39, Djenepo va empatar, però, dos minuts després, Franco Vázquez va tornar a avantatjar els sevillans amb un xut des de fora l'àrea. En la segona meitat, Ben Yedder, per partida doble, i novament Banega, des del punt de penal, van completar la golejada sevillista.

Per la seva banda, el Vila-real va empatar a dos a casa davant el Rangers. Bacca i Gerard Moreno van fer els gols dels locals, i Arfield i Lafferty els dels visitants. Finalment, el Betis també va empatar al camp de l'Olympiacos (0-0).