Les gimnastes de l'Egiba Lorena Medina i Mar Palliso van representar la selecció espanyola en la tercera edició dels Jocs del Mediterrani júniors que s'estan disputant aquests dies a Tunísia. Les dues gimnastes van tenir una gran participació en la jornada d'ahir.

La gironellenca Lorena Medina va obtenir la plata en el concurs general d'aparells i es va classificar per a les finals de tots els aparells que es disputaran aquest matí. En el concurs d'ahir Medina va patir una caiguda a la barra que li va frenar les opcions d'aconseguir la primera posició. Finalment, la gironellenca es va haver de conformar amb una segona posició després d'haver estat setena en barra d'equilibri (13,250), segona en ter-ra (12,800), sisena en barres paral·leles (12,200) i va ser setena en poltre (11,767).

Per la seva banda, l'altra gimnasta de l'Egiba, Mar Palliso, va ser novena en el concurs general d'aparells després de quedar segona en barra d'equilibri (13,500), onzena en terra (11,767), catorzena en barres paral·leles (10,467) i onzena en poltre (11,167).

L'altra representant de l'equip espanyol, Clara Navarro, va ser setzena. Un grup que, en la competició per equips, també es va penjar la medalla de plata.

En la jornada matinal d'avui, Lorena Medina disputarà les quatre finals d'aparells, mentre que Palliso ho farà en la de salt i Navar-ro a la de terra per tancar la seva participació als Jocs Mediterranis.