El Manchester City va assolir ahir la cinquena victòria de la temporada a la Premier League i es manté a només dos punts del Liverpool de Jürgen Klopp, líder de la competició després d'imposar-se a tots els seus oponents en les sis primeres jornades de la competició.

Els de Josep Guardiola van golejar sense pal·liatius el modest Cardiff City per 0 a 5. Sergio Agüera va donar avantatge als citizen al minut 32, en aprofitar un servei de Bernardo Silva. El jugador portuguès, tres minuts després, va fer el segon gol dels de Manchester a passada de Leroy Sané, i Ilkay Güldogan va segellar el triomf visitant un minut abans del descans, després d'una acció de Raheem Sterling. Al segon període, Ryhad Mahrez va arrodonir la golejada amb dos gols més.

El Liverpool encara va trigar menys per sentenciar el triomf amb el Southampton (3 a 0). El defensa visitant Wesley Hoedt es va marcar un gol en pròpia porteria als deu minuts de joc, en desviar erròniament un llançament de Shaquiri, i onze minuts després Joel Matip va fer el segon. Mohamed Salah va establir el marcador definitiu arran del descans.

El Manchester United va decebre a Old Trafford el dia del retorn de Sir Alex Ferguson a l'estadi de l'equip que va dirigir durant més de dues dècades. El brasiler Fred va avançar els de José Mourinho (minut 18), però el migcampista del Wolverhampton Wanderers Joao Moutinho va establir l'empat a un gol definitiu als vuit minuts de la represa. D'altra banda, el Tottenham, que havia encaixat dues derrotes consecutives, es va imposar al camp del Brighton amb gols de Harry Kane, de penal (minut 42), i Erik Lamela (minut 76).