El duel entre dos dels equips favorits del grup 2 de Primera Catalana, el Manresa i el Viladecans, es va saldar amb victòria mínima dels manresans, però no sense haver de suar de valent, sobretot a la segona part, quan els visitants van mirar d'igualar el marcador que tenien a favor els de Piti Belmonte des del minut 24, gràcies a un gol anotat per Montoro.

La primera part va ser extremadament igualada entre dos conjunts que, malgrat que buscaven el triomf, prenien unes certes precaucions. El Viladecans, que es presentava al Congost com a líder, feia una pressió alta a la sortida de pilota dels manresans. En el primer quart d'hora, les arribades a les respectives porteries estaven repartides però poc contundents. En aquesta fase va destacar un córner directe de Brian que va anar a fora per ben poc (min 14). Tres minuts després era Manel Sala qui ho provava de falta directe, però el xut va acabar a les mans del porter visitant Jaime. Tot i les bones intencions dels jugadors dels dos equips, el joc era més aviat poc fluid, amb reiteració de faltes i moltes protestes. Al minut 24, una bona combinació entre Bernat, Cuello i Montoro va acabar amb una vaselina letal del dar-rer que va superar la sortida de Jaime (min 24). L'1 a 0 va donar certa tranquil·litat als futbolistes locals. Al minut 32, i després d'una indecisió entre Florent i Pol Busquets, el porter del Manresa va llançar una pilotada cap endavant, Manel Sala la va recollir i es va quedar sol davant Jaume, però a l'hora derematar va caure lesionat dels isquiotibials i va haver de ser substituït per Joel Priego, al minut 35.

En els darrers minuts del primer temps, el Viladecans va pressionar de valent i va avisar amb un xut llunyà d'Ivan (min 36) i una bona oportunitat de Peralta, tot i que va quedar en no-res per una mala recepció de la pilota quan es quedava sol davant Pol Busquets (min 40). Ja en el descompte, un xut des de molt lluny de Solernou no va sorprendre Jaime.

La segona part, condicionada pel resultat parcial de la primera, va ser majoritàriament dominada pel Viladecans. Al minut 47, Ivan va rematar a les mans de Pol Busquets, Miquel ho va provar des de la frontal de l'àrea però va xutar massa amunt (min 48), Borja va fer una rematada rasa que va fregar el pal (min 51) i Roger va buscar el gol de lluny però sense encert (min 60). Malgrat aquestes arribades visitants, el Manresa no renunciava a l'atac. Els dos equips intentaven trenar bones jugades combinatives. Al minut 65, una bona acció de contracop del Manresa va acabar amb un xut de Brian que va estar a punt d'entrar.

En una darrera empenta, ja a la desesperada, el Viladecans va disposar de la seva millor ocasió del partit, un llançament al travesser de Peralta al minut 80.