El Martorell va debutar al grup C-A de la Lliga EBA amb una der-rota a la seva pista davant el Valls, que es va imposar per un resultat final de 68-73.

En el primer quart, els visitants van fer una millor sortida i ja van agafar onze punts de marge en l'electrònic (7-18). En el segon, el conjunt del Baix Llobregat Nord va millorar en l'aspecte ofensiu i va retallar les diferències per arribar a la mitja part de l'enfrontament amb només un punt de desavantatge (30-31).

A la represa hi va haver molta igualtat entre les dues formacions, que s'anaven intercanviant cistelles de forma constant. Es va tancar el tercer quart amb un marcador de 50-51. En els darrers deu minuts, el Valls es va mostrar més sòlid i es va endur la victòria. En la propera jornada, el Martorell visitarà la complicada pista del Castellbisbal, en un matx que es posarà en marxa el proper dissabte, 29 de setembre, a les 19.45 hores.