L'australià Rohan Dennis ha dominat aquest dimecres a la crono individual del Mundial d'Innsbruck i ha arrabassat amb una impressionant exhibició el mallot arc de sant Martí a l'holandès Tom Dumoulin, qui ha aguantat amb prou feines per fer-se amb la plata per davant del belga Victor Campenaerts.

Gran crono també de l'espanyol Jonathan Castroviejo, que, encara que ha estat doblat per la 'locomotora' Dennis pujant el port de 5 kms. al 7 per cent de desnivell que enduria el recorregut 52,5 km. de la prova, ha acabat sisè i molt a prop de la quarta plaça final.

Dennis ha completat una impressionant carrera, que ha acabat en una hora, 3 minuts i 2 segons, a més de 46 kms. per hora de mitjana, i no ha tingut cap rival que se li acostés.

Marc Soler també ha completat una bona cursa de menys a més fins a acabar vintè tercer, a 4.47 de l'avui intractable i inabastable Rohan Dennis. El català ha estat 44e en el primer punt de referència i vintè segon en el segon, just després de l'ascensió a Gnadenwald (4,9 kms. A un 7,1 per cent de desnivell mig i trams de fins al 14).

Sense Froome i Thomas

Tot i les absències dels britànics Chris Froome, bronze a Bergen 2017, i Geraint Thomas i l'eslovè Primoz Roglig, plata en 2017, ha estat una contrarellotge de molt nivell amb interessants aparicions en un Top 10 en el qual s'ha ficat un cop més el quàdruple campió mundial Tony Martin. I també Kiriyenka, així mateix excampió i un clàssic en la carrera. Els dos, de menys a més per la presència d'un port en la segona meitat del recorregut.

El neozelandès Patrick Bevin, del BMC com el guanyador, i el danès Martin Toft Madsen han completat un Top 10 del qual Soler ha quedat més lluny en la posició que en el crono, a menys de minut i mig.