El gimnasta de l'Egiba Thierno Boubacar Diallo va viatjar ahir a París, on disputarà una nova prova de la Copa del Món, l'Internationaux de France, amb la selecció espanyola. El gimnasta bagenc competirà en els aparells de paral·leles, cavall amb arcs i en terra, proves en què els entrenaments oficials comencen avui. Demà es disputaran les rondes classificatòries (de les 14 a les 20.30 h), mentre que diumenge serà el torn de les respectives finals (de les 13.30 a les 16.30 h).

Boubacar compartirà presència a l'equip estatal amb Néstor Abad, Rayderley Zapata i Alberto Tallón, mentre que el conjunt femení el formaran Laura Bechdejú, Ana Pérez i Helena Bonilla.

Aquesta competició és l'última en la qual participarà la selecció abans del Mundial, que es durà a terme entre el dijous 25 d'octubre i el dissabte 3 de novembre a Doha (Qatar). Els seleccionadors aprofitaran la competició de París per decidir els mundialistes que es desplaçaran a la península aràbiga. Thierno Boubacar Diallo, tot i la seva joventut, té les seves possibilitats.

A la capital francesa, el gimnasta de l'Egiba intentarà repetir l'actuació del campionat d'Europa per equips, que es va dur a terme a principi d'agost a Glasgow i en el qual va ajudar l'equip espanyol a obtenir una meritòria sisena posició final.