El Club Bàsquet Martorell va encaixar la segona derrota en dos partits al grup C-A de la Lliga EBA. En aquesta ocasió, el conjunt del Baix Llobregat Nord va caure a la complicada pista del Castellbisbal, que es va imposar per un resultat de 83-76.

En el primer quart els jugadors locals van sortir a la pista una mica millor que el seu rival i van agafar tres punts d'avantatge al final del període (21-18). En el segon quart, els visitants van aconseguir capgirar el marcador per arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un punt de marge en l'electrònic (39-40).

En la segona meitat, el Martorell va estar una mica més inspirat que el Castellbisbal i va tancar el tercer quart amb set punts de diferència en el marcador (51-58). En els deu darrers minuts, l'equip local va estar molt encertat en el llançament i va clavar un parcial de 32-18 que li va permetre remuntar el duel i endur-se la seva primera victòria en la competició. En la propera jornada, el Club Bàsquet Martorell rebrà a la seva pista la visita de l'Ibersol Tarragona, que ha guanyat els dos partits que ha disputat, el darrer a casa contra el Salou (77-55). El partit es posarà en marxa el proper dissabte, dia 6 d'octubre, a partir de les 18 hores.