La gran novetat d'enguany de la Marxa Selènika pel que fa al vessant organitzatiu, la centralització de la logística de la prova a la navarclina escola Catalunya, va merèixer l'aprovació de la majoria dels participants. Fer el dinar a la pista poliesportiva coberta del centre educatiu també es va revelar com un encert. Només la distància entre el col·legi i el servei de dutxes, situat als vestidors del camp de futbol, va reportar alguna crítica a la Penya Ciclista de Navarcles, l'entitat organitzadora d'aquest esdeveniment esportiu, que ahir a la tarda valorava resituar-lo a les instal·lacions del centre educatiu l'any vinent.

Quasi un 60% dels inscrits van optar per anar a recollir el mallot commemoratiu, el dorsal personalitzat amb el preceptiu xip i el culot, si havien optat per adquirir-lo, dissabte a la tarda, entre les cinc i les vuit. Aquest fet va propiciar que l'entrega de dorsals, ahir al matí, fos molt àgil, i que la sortida de les dues proves es fes amb puntualitat britànica.

La marxa va registrar pocs incidents remarcables. Un accidentat amb una lesió òssia en un braç i algunes persones marejades per l'esgotament a la línia d'arribada van ser els més remarcables, segons l'organització. Això sí, Josep Maria Ferrer assenyalava a Regió7 que «el recorregut de 118 km s'ha fet llarg a molts participants, oimés en un dia assolellat i de clima primaveral». «La pols ha estat l'altre gran enemic dels ciclistes», concloïa. La llargada del circuit va provocar que alguns ciclistes necessitessin unes dotze hores per completar-lo.

No hi va haver més circumstàncies ressenyables. Una impressora que va començar a funcionar amb retard, incidències lògiques. Sí que es va fer notar una absència. Una absència sentida pels ciclistes assidus a la Marxa Selènika. La de la desapareguda Montserrat Alòs, la responsable dels tiquets del dinar de la popular prova.