El Manchester City de Pep Guardiola visita l'estadi del Hoffenheim alemany (18.55h) per aconseguir els seus primers tres punts a la Champions després de l'inesperat revés davant el Lió a casa (1-2) en la primera jornada.

Els homes del santpedorenc volen capgirar el mal inici en la màxima competició europea i hauran de donar el millor de si mateixos davant el debutant Hoffenheim, que va estar a prop d'endur-se els tres punts a domicili contra el Xakhtar ucraïnès.

D'altra banda, el Reial Madrid intentarà oblidar la seva mala ratxa actual de resultats per tornar al camí de la victòria en la seva visita (21h) al CSKA de Moscou en la segona jornada de la Lliga de Campions. Un partit en què no pot fallar si no vol que saltin les alarmes.

En la prèvia del partit Julen Lopetegui va destacar que el matx d'avui «és oportunitat per créixer davant les adversitats», en relació amb les últimes ensopegades del club blanc a la Lliga Santander.

D'altra banda, avui també es disputaran el Manchester United-València, la Juventus-Young Boys, l'AEK d'Atenas-Benfica, el Bayern de Munic-Ajaz, l'Olimpique de Lió-Xhaktar Donestk i la Roma-Viktoria Plzen. Tots ells corresponents a la segona jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions. Demà serà el torn del Barça contra el Tottenham.