No només és jugar a tennis. Com defineix la directora del torneig, Montserrat Moll, «és una trobada tennística social». Es tracta de l'Isa Muro, que van acollir durant tres dies les pistes del CT Manresa.

La singularitat del torneig és que es tracta de l'únic campionat no federatiu de tot l'Estat que s'organitza en la modalitat de dobles femenins i per a tennistes veteranes a partir dels 30 anys. El sopar amb les jugadores al nou restaurant del CT Manresa, amb sorteig inclòs, i una carpa amb refrigeris i aperitius abans i després dels partits, va ser l'aportació lúdica-social a una competició patrocinada per la marca manresana Firma.

Amb l'arbitratge de Miquel Villegas, en la categoria de + 30 es van imposar Zaida Garcia i Carme Ferreras (CT Badalona) a Lidia Garcia i Anna Franch (CT Manresa) per 6 a 0 i 6 a 1; en la final de consolació, triomf d'Anna Grané i Ayana Sterian (CT Manresa) davant Montse Mateu i Montse Roset (CT Vilanova). En + 45, victòria de Teresa Call i Carme Lluria (At. Terrassa) davant Maribel i Ester Páez (T. Caldes) per 2 a 6, 6 a 2 i 10 a 4; en la consolació, Marta Freixas i Núria Salvans (CT Manresa) van vèncer Lidia Ferrer i Anna Pérez (CT Gimeno). I en + 55, Tere Codina i Sonia Draper (CT Gimeno) van superar Pili Costa i Bea Escribano (CT Egara) per 6 a 2, 4 a 6 i 12 a 10; en la consolació, Marina Pagliuca i Ercarnación Appert (CT Gimeno) van desfer-se de Carme Espinalt i Rosa Espinal (CT Manresa).

A l'acte d'entrega de trofeus hi van participar Pep Alsina i Carla Alsina, de Firma, els regidors d'Esports de Manresa i Sant Fruitós, Jordi Serracanta i Tomàs Casero, respectivament, el president del CT Manresa, Anjo Valentí, la directiva Lourdes Bartés i la directora del torneig, Montserrat Moll.