El Barça Lassa va aconseguir la victòria per 4-2 en el partit inicial de la Main Round: la primera fase de la Lliga de Campions de futbol sala. El conjunt català va ser superior al Kremlin, campió francès, i va sumar el triomf en el primer dels tres duels que haurà de jugar a Halle (Bèlgica).

Els blaugrana van començar molt forts i dos gols de Ferrao en menys d'un minut van donar un avantatge de 2-0 al conjunt català abans dels quatre minuts de joc. El conjunt d'Andreu Plaza va dominar la primera meitat de partit, però una rematada d'Azdine Aigoun al segon pal va servir a l'equip gal per retallar distàncies abans del descans. En la segona meitat, el Kremlin va aconseguir empatar el partit gràcies a un gol en pròpia porteria de Roger, però els blaugrana es van tornar a avançar poc després amb gols d'Esquerdinha i Ferrao, que completava el seu hat-trick. El Barça Lassa jugarà avui la segona jornada de la Main Round contra el Benfica portuguès, i dissabte tancarà la fase de grups amb el matx contra el Halle Gooik local, tots dos partits en directe per Esport3.