El conjunt del Nou Congost reconeixerà la trajectòria de Juan Carlos Navarro en la prèvia del partit d'aquest vespre. Així, l'exjugador blaugrana sentirà el suport d'un pavelló que l'ha vist jugar des dels seus inicis.

El club del Bages vol fer un reconeixement a la carrera de l'escorta de Sant Feliu amb un petit obsequi per part del club i l'homenatge de tot el pavelló manresà.

D'altra banda, el conjunt blaugrana es presenta al Nou Congost amb l'única baixa d'Adam Hanga, que es continua recuperant de la seva lesió al genoll. Els metges de l'equip esperen recuperar l'hongarès de cara a l'estrena de l'Eurolliga la pròxima setmana. Així, Hanga no podrà retrobar-se amb el pavelló que el va veure créixer com a jugador en els seus inicis a la lliga. Cal recordar que la darrera vegada que Hanga va trepitjar el parquet del Nou Congost va ser fa dos anys amb el Baskonia.

Qui ja s'entrena amb normalitat des de fa una setmana i mitja és Kevin Seraphin. El francès va disputar el seu últim partit amb el Barça el 2 de gener passat i dimarts va complir nou mesos fora de les pistes.

El pivot podria tornar en el partit contra el Baxi, ja que es va incorporar a la dinàmica d'entrenaments del primer equip el 20 de setembre passat.