L'altre equip estatal que va jugar en la jornada d'ahir, l'Atlètic de Madrid, va fer bons els pronòstics i va derrotar amb certa comoditat el Bruges belga per 3-1. Griezmann va avançar els matalassers al minut 28, però, onze minuts després, Groeneveld va empatar. En la segona meitat, Griezmann de nou i Koke, al temps afegit, van donar el triomf als madrilenys. En l'altre duel del grup A, el Borussia de Dortmund va guanyar el Mónaco per 3-0, amb dianes de Larsen, Paco Alcácer, que prèviament havia fallat un penal, i Reus, al descompte. En el B, a part del triomf blaugrana, l'Inter va tombar el PSV a domicili (1-2). Rosario va fer el gol dels holandesos, però Nainggolan i Icardi van remuntar per als italians. En el C, el PSG va clavar una golejada a l'Estrella Roja (6-1) i el Nàpols es va fer fort a casa en imposar-se al Liverpool (1-0). Finalment, al grup D, clarament el més fluix de la competició, el Schalke va desfer-se del Lokomotiv de Moscou (0-1) i el Porto, del Galatasaray (1-0).