El Betis va ser l'únic dels tres equips espanyols que es va endur la victòria en la segona jornada de la Lliga Europa, ja que es va imposar al Dudelange per un clar 3-0. Al minut 56, Sanabria va avançar els jugadors de Quique Setién, al 80 Lo Celso va fer el segon i al 88 Tello va anotar el tercer i definitiu. Per la seva banda, el Sevilla va caure derrotat al camp del Krasnodar (2-1). Un gol de Kaboré en pròpia porteria va posar al davant els sevillans, però Pereyra i Okriashvili van remuntar i van donar els tres punts als locals. Finalment, el Vila-real va treure un empat en la seva visita a l'Spartak de Moscou (3-3). Al minut 13, Ekambi va avançar els visitants, i al 34 Ze Luis va transformar un penal i va empatar. A l'inici del segon temps Fornals va anotar l'1-2, però novament Ze Luis i Melgarejo van capgirar el marcador. Al temps afegit Cazorla, també de penal, va fer el 3-3 definitiu.