L'entrenador del Baxi Manresa, Joan Peñarroya, va elogiar la remuntada dels seus jugadors tot i haver anat a remolc molts minuts. L'equip es va posar a només un punt en acabar el tercer quart. (59-60). «En el darrer període hem jugat massa accelerats. Estàvem veient que per fi estàvem ficant, però hem comès l'error d'oblidar-nos de defensar i no hem utilitzat les faltes per intentar frenar el Barça. Ells han fet sis triples en aquest quart, alguns de molt mèrit, i s'han escapat. La valoració és que hem plantat cara a un gran rival, que no ens hem deixat anar, però hi ha coses a millorar com els nostres percentatges de tir, també els de dos punts».

Peñarroya va voler agrair «l'aspecte fantàstic que ha tingut avui el Nou Congost, espero que tota la temporada estiguin al nostre costat i ens sàpiguen aguantar com avui. També vull recordar Josep Lluís Cortés, que ha mort aquest dijous, que ha fet molt pel bàsquet i que, a més, era una excel·lent persona». Lluis Cortés va ser jugador, entre altres equips, del Reial Madrid i del Joventut i durant molts anys l'ajudant d'Antonio Díaz Miguel a la selecció espanyola.

En el resum del partit, Peñar-roya va explicar que «no hem començat bé i ells ens han fet mal amb un jugador clau com és Ante Tomic i amb bàsquets molt fàcils. En atac no hem estat fluids perquè el Barça ha sortit amb la clara intenció de desgastar Renfroe i en els nostres llançaments de tres punts hem estat molt desencertats. Després, en el tercer quart, les cistelles han començat a entrar i ha estat quan hem començat a dur el ritme del partit. Però, la veritable clau ha estat en defensa, on hem tingut els millors minuts».

Pere Tomàs, jugador del Baxi Manresa, comentava en el vestidor poc després del partit que «hem sortit molt estàtics i ho hem pagat clarament. No ens hem enfonsat i en el tercer quart hem millorat molt i els hem pogut atrapar. En els darrers minuts ens ha faltat gasolina i defensa. Amb un rival com el Barça això et passa factura i et passen per sobre. De tota manera les sensacions són positives i crec que podem fer una gran temporada».

Pierre Oriola, pivot del Barça Lassa i exjugador del Bàsquet Manresa, va elogiar la rèplica que havien trobat al Congost. «M'ha agradat el Manresa, han de seguir per aquest camí i durant alguns minuts ens han fet patir de veritat. Ens falta progressar».