Aprofitant que es troben de gira per Catalunya, els Hamilton Hornets del Canadà jugaran avui un amistós davant el Manresa RC al Congost (16.30 h). Els manresans van iniciar el cap de setmana passat la primera fase de la Divisió d'Honor Catalana visitant el Mataró. I van fer-ho amb triomf per 26 a 40. A la primera part hi va haver imprecisions dels dos equips, i es va arribar al descans amb empat a onze.

A la represa, el Manresa RC va trepitjar l'accelerador i, fent-se amos de melés i touchés, van traçar llargues jugades i van arribar a la línia d'assaig en diverses ocasions. El Mataró només en va tenir una d'apropar-se al marcador gràcies a un llançador efectiu i el seu assaig a les acaballes del partit. El Manresa RC ara és tercer a la classificació i no tornarà a la competició fins a la setmana que ve.

Les categories de formació, on el club competeix conjuntament amb l'Osona RC sota el nom de Catalunya Central, van disputar partits amistosos a Vic contra el CEU de Barcelona. En les categories sub-14 i sub-16 van perdre per 22 a 57, i 36 a 38, respectivament. Mentre que la categoria sub-18 va acabar empatant el seu partit a 12.