Quart a la classificació de grup 4 de Segona Catalana, però a només un punt dels tres colíders, Joanenc, Berga i Parets (va recuperar el partit pendent de la primera jornada, imposant-se per 3 a 2), Les Franqueses és un rival temible per a un Sallent que vol enllaçar diversos resultats positius per sortir de les posicions endarrerides. El partit, al camp sallentí, està programat a les 4 de la tarda.

A la mateixa hora, però avui, el Berga posarà a prova la seva privilegiuada posició a Matadepera on el terreny de joc, de reduïdes dimensions condiciona i molt el joc. El Joanenc per la seva part també voldrà mantenir la imbatibilitat a a Cardedeu davant un equip que s'ha mostrat irregular fins ara (12 h).

El el grup 3, el líder Martorell tindrà la visita del Can Trias, conjunt de mitja taula (demà, 12 h) ; el San Mauro també juga avui a casa davant el Marianao Poblet (18 h). En el grup 5, desplaçament del Solsona a casa del Balafia (demà, 18 h) mentr l'Organyà rebrà el Vallfogona de Balaguer (demà, 17 h)