«En aquesta categoria, i en totes, s'ha de tenir en compte tots els rivals». Així parlava l'entrenador del Manresa, Piti Belmonte, del rival que aquest diumenge rebrà el seu equip al Congost (12 h), i va afegir que «el Sant Ildefons és un equip que s'ha estabilitzat a la categoria amb un model de joc molt definit». Tot i que no ha tingut una molt bona arrancada, segons Piti Belmonte l'equip de Cornellà és «atrevit, amb una bona dinàmica de joc, amb gent jove que es vol donar a conèixer, a l'estil del Viladecans». Després de cinc jornades, el Sant Ildefons té cinc punts, amb un triomf i dos empats, el darrer, diumenge passat amb la Montañesa, en l'estrena de Dani Andreu a la banqueta (1-1).

El Manresa, a diferència d'altres temporades, almenys de moment s'ha mostrat fiable a casa, on ha guanyat el Gavà i el Viladecans. «A nosaltres ens agrada guanyar sempre, a casa i a fora, però sí que és cert és que si hem d'escollir, preferim guanyar davant la nostra afició». En cas de victòria, el Manresa pot tenir possibilitats de situar-se líder.

Perquè això passi ha de perdre el Mollerussa al camp de la Rapitenca. Per a aquest partit, el Manresa manté les baixes de Manel Sala, Biel Rodríguez i Mouha.

L'Igualada també juga demà, en el seu cas a Castelldefels davant un Vista Alegre que ha afluixat amb derrotes en les dues darreres jornades després de tres triomfs inicials seguits. En el cas dels igualadins, han anat de menys a més, i els dos punts aconseguits amb el Cambrils i el Balaguer han fet pujar l'equip fins a la sisena plaça amb 8 punts.