La sala Nexe de Sant Fruitós va acollir, divendres a la nit, la Festa SFB-Esport per reconèixer els millors esportistes locals de la temporada passada, amb la presència de l'alcalde, Joan Carles Batanés, i el regidor d'esports, Tomàs Casero.

El ciclista Guillem Muñoz (TBellès) i la perxista veterana Montser-rat Prat (CA Manresa) van recollir el premi absolut (sènior). També van optar a aquest premi Pau Muñoz (bàsquet) i Mariona Teixidó i Paula Orive (bàsquet). Els esportistes escolars més destacats van ser: Gerard Alberch (cros i duatló - Mn. Gibert), Pol de Vega (cros - Paidos), Abel Colom (cros - Paidos), Àxel Zaragoza (cros i duatló - Pla del Puig), Aran Ponts (cros - Paidos), Xènia Alberch (cros i duatló - Mn Gibert) i Abril Vidal (cros - Paidos).

Els esportistes de base més reconeguts van ser Arnau Caparrós (voleibol - FC Barcelona) i Paula Fernández (futbol - Màlaga CF). També hi van optar Joan Pérez (kàrting), Adrià Soldado (bàsquet - ASFE), Noelia Jardo (judo - Paidos) i Mar Santanach (atletisme/martell - CA Manresa). El millor equip de base va ser l'escola de voleibol de Sant Fruitós. Altres candidats eren el mini A femení de bàsquet del Paidos ASFE i l'equip de cros del Paidos. El premi al mèrit esportiu va ser per al cadet 1 masculí de bàsquet de l'ASFE.

La millor organització va cor-respondre a la 30a edició de la Copa Bages de bàsquet i voleibol de l'ASFE; el reconeixement història, per a Lluís Ortega (futbol); el millor equip absolut, el Petro Pintó sènior A femení de bàsquet de l'ASFE (altres candidats, els dos sèniors de l'ASFE de voleibol); i el tècnic més destacat, Josep Riera de l'ASFE (bàsquet), davant de Ferran Tarazona (Vitamina) i Ivan Pozo (voleibol - Paidos).