El Gimnàstic de Manresa juvenil va aconseguir sumar una nova victòria (7 dels últims 9 punts possibles) després d'imposar-se per un clar 3-1 a un Europa que es trobava segon a la classificació i que encara no havia olorat la derrota.

El conjunt de Ferran Costa va sortir en tromba en els primers compassos del partit i Gassan va aprofitar una sortida de córner per rematar a plaer i foradar la xarxa i inaugurar el marcador, 1-0. Els visitants, sense capacitat de reacció, van topar-se amb un equip local que es troba en un moment de forma espectacular. Tan sols quatre minuts més tard, José Alberto, amb una centrada que es va enverinar cap a l'escuadra, va ampliar les distàncies per al Gimnàstic amb el 2-0.

A partir d'aleshores, l'equip de l'Europa va intentar posar-se de nou dins del partit però va topar-se amb una enorme defensa local. A la represa, els visitants van apretar però van veure com el porter local Pulido va intervenir fins a tres cops per salvar l'equip de casa. Xavi Galán va retallar distàncies, al minut 72, amb un espectacular gol des de fora l'area, 2-1. El Nàstic juvenil, malgrat aquest gol, no va posar-se nerviós i, defensant amb bloc, Gulias va aprofitar un magnífic contraatac per sentenciar amb el 3-1 definitiu.