El CF Artés va disputar un partit molt meritori a Terrassa, al camp del Sant Pere Nord, líder del grup que es va endur una victòria que va ser més engruixida del que va ser la lluita entre ambdós equips sobre el terreny de joc.

La primera part va acabar amb el marcador sense gols, però va ser quan l'Artés va diposar d'alguna de les ocasions més clares per tal de posar-se davant, i amb un futbol ben lligat que feia arribar la pilota a l'àrea contrària. No es va aconseguir marcar i això pesaria després perquè els egarencs no van perdonar tant.

A la represa, abans d'arribar al primer quart d'hora, el Sant Pere Nord ja es va posar amb un 2-0, un resultat força complicar per poder remuntar-lo, però un penal a favor dels bagencs donava esperances. No es va saber transformar i aquí sí que seria una llosa insuperable per a l'Artés, que, amb l'expulsió de Gerard i Alejandro, abans que es transformés el tercer gol per part del Sant Pere Nord, ja no va poder tenir aspiracions de treure res de postiu. De tota manera, l'equip va lluitar i va oferir bons minuts en un desplaçament on va faltar més encert i més sort.