El Tenea Esparreguera va encaixar una nova derrota, en aquesta ocasió a la complicada pista del Mataró Parc Boet, que es va imposar per un resultat final de 70-68.

Els locals van obtenir els primers avantatges en l'electrònic, però el conjunt del Baix Llobregat Nord va reaccionar de seguida i, amb grans moments de joc que recordaven els del curs passat, van acabar el primer quart amb set punts de marge (13-20). En el segon període, els esparreguerins seguien duent el ritme del partit i van ampliar distàncies a la mitja part de l'enfrontament (30-41). En el tercer quart, la tònica va ser pràcticament la mateixa i els visitants van arribar als deu darrers minuts amb un 42-57. En aquests, però, la defensa zonal dels mataronins va col·lapsar l'Esparreguera, que va encaixar un dur parcial de 28-11 i va caure derrotat.