El cerverí Marc Márquez (Repsol Honda) té el camí planer cap al seu cinquè títol mundial de MotoGP, en aconseguir la setena victòria de la temporada en un espectacular final amb l'italià Andrea Dovizioso (Ducati) al Gran Premi de Tailàndia. El també català Maverick Viñales (Yamaha) de nou va tornar al podi al circuit Chang de Buri Ram en ser tercer.

Márquez va barallar-se pel triomf amb l'italià fins a l'últim revolt de la cursa i amb la seva victòria augmenta l'avantatge en la classificació provisional del mundial als 77 punts, el que significa que si queda davant de Dovizioso en el proper Gran Premi del Japó o no perd més de dos punts respecte a ell, ja es proclamaria matemàticament de nou campió del món.

No va fallar a la sortida Marc Márquez, que de seguida es va col·locar al capdavant de la cursa perseguit per Valentino Rossi. Tal com ja s'havia vist als entrenaments oficials resultaria molt difícil que cap dels protagonistes de la cursa s'escapés fins al tram final en un clar intent de conservar els pneumàtics.

A la penúltima volta Márquez es va posar líder, però Dovizioso li va tornar l'avançament en el revolt d'entrada a la recta de meta. Dar-rera volta i tot per decidir. En el revolt d'entrada a meta, Márquez va superar el seu rival, i Viñales va ser tercer i Rossi, quart.