El Navàs Viscola es va endur la segona victòria en dos partits al grup 2 de Primera Catalana, en vèncer per la mínima La Salle Manresa S. Gol (46-45), en un matx entre dos equips de les nostres comarques que fa dues setmanes ja es van enfrontar en la final de la Copa Bages B, la qual també es van endur els navassencs. El pavelló estava ple a vessar d'aficionats d'ambdós equips.

En el primer quart, els dos equips van ser forts defensivament i van cometre imprecisions en atac. Tot això es va traduir en què la primera cistella del duel va arribar al minut 4. En el segon període, els locals es van situar vuit punts per sobre en l'electrònic (21-13), però després d'un temps mort demanat pel tècnic visitant, Jordi Romeu, els manresans van respondre amb un 0-11 i van arribar a la mitja part del partit amb tres punts de renda (21-24).

En la segona meitat, els navassencs van mantenir la intensitat defensiva i van estar una mica més encertats en atac, fet que els va permetre anotar un parcial de 19-9 per tancar el tercer quart amb set punts d'avantatge (40-33). En el darrer període, els manresans van tornar a igualar el marcador, que al darrer minut reflectia un empat a 45. Un tir lliure anotat pel pivot local Marc López va ser decisiu, ja que, en les accions posteriors, Aguilera va fallar dos tirs lliures i els seus companys van errar tres llançaments més que els podien haver donat el triomf.