Els problemes en forma de lesió creixen pel Baxi Manresa a la posició d'ala-pivot. El club bagenc va confirmar que el serbi Marko Lukovic s'havia trencat l'escafoide de la mà esquerra després d'una forta caiguda al partit de diumenge contra el Joventut.

Segons el club manresà, Lukovic va ser operat a les vuit del vespre d'ahir i en les properes hores es coneixerà l'abast de la seva lesió. La intervenció i l'evolució del jugador marcaran el temps que haurà d'estar de baixa, però tot apunta que es perdrà unes quantes setmanes de competició.

Un contratemps que arriba en mal moment per als manresans, tenint en compte que Justin Doellman no està recuperat de la lesió al tríceps sural. En aquest sentit, la posició de quatre a l'equip manresà queda una mica nua, amb l'única presència de l'estonià Siim-Sander Vene, que, a més, té contracte temporal amb els bagencs.

En aquest punt, és possible que el Baxi s'hagi de moure en el mercat per portar un ala-pivot que pugui substituir temporalment les baixes de Doellman i de Lukovic. Al llarg d'aquesta setmana, és prevista una reunió de la comissió esportiva del club per prendre una decisió en aquest sentit.

Cal recordar que, la temporada 2009-2010, l'exjugador del Bàsquet Manresa Sergiy Gladyr va tenir la mateixa lesió que Lukovic, després d'haver donat un cop de puny a una tanca publicitària. Llavors l'ucraïnès va estar 40 dies de baixa i es va perdre sis partits amb el llavors Suzuki Manresa.

En el cas que Lukovic estigui un període semblant de baixa, el serbi es perdria els sis pròxims partits de lliga. El primer és dissabte que ve a Andorra contra el MoraBanc (18.15h). També es perdria els duels contra l'Unicaja i l'Herbalife Gran Canària, al Congost, i contra l'UCAM Múrcia, el València i el Burgos, a domicili.