10 de octubre de 2018
10.10.2018

EXPOSICIÓ 40 ANYS REGIÓ7 | SANT JOAN DE VILATORRADA


POLIESPORTIU

Manel Estiarte i Mònica Terribas parlaran demà de la cultura de l'esport

Serà al Teatre Conservatori dins del cicle ´Manresa des d´una altra mirada´

10.10.2018 | 08:14

El Teatre Conservatori acollirà demà dijous (2/4 de 8 del vespre) la conferència ´Esport és cultura, Manresa cor de l´esport´, a càrrec de l´exwaterpolista manresà Manel Estiarte, ara assessor al Manchester City amb Pep Guardiola, i periodista de Catalunya Ràdio Mònica Terribas.
Aquesta serà la segona xerrada del cicle de ponències ´Manresa des d´una altra mirada després que el doctor Miquel Vilardell i el gastrònom Toni Massanés l´inauguressin, parlant de salut, el passat mes de setembre.

El projecte cultural de ´Manresa des d´una altra mirada´ té l´objectiu que professionals acadèmics, comunicadors i pensadors de reconegut prestigi a nivell català i internacional aportin la seva mirada sobre diferents aspectes de la societat actual. Més endavant hi passaran Òscar Camps i Xavier Rosiñol, que parlaran de solidaritat (29 de novembre, també al Conservatori); Joaquim Marial Maria Puyal (universitat, 13 de desembre, al teatre Kursaal); i Natxo Tarrés i Quim Masferrer, que parlaran de festa en una data per concretar.

Aquesta idea de ´Manresa de d´una altra mirada´ és una proposta cultural que neix a Manresa, en el marc de la capitalitat cultural, amb l´objectiu de dotar la ciutat d´un espai de reflexió i debat que sigui perdurable. El cicle està impulsat per la regidories de Projecció de Ciutat i Cultura de l´Ajuntament de Manresa, amb el suport i la participació de diversos ambaixadors (Althaia, FUB i Ampans) i de diversos patrocinadors.
Les entrades són gratuïtes per a tothom, i cal demanar les invitacions a les taquilles del Kursaal o a través de la web www.manresadesdunaaltramirada.cat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

LaLiga

El meu equip té la millor afició

L'afició és un dels elements clau per als equips. Els aficionats senten els colors i l'escut igual que els propis jugadors