El Manresa FS va debutar a la Copa del Rei amb un merescut triomf sobre el Colo Colo Saragossa, el seu botxí el juny passat a la fase d'ascens a Segona Divisió. Els de Paco Cachinero rebran d'aquí a quinze dies al Pujolet, en la segona eliminatòria, un equip de Primera Divisió, que també serà a partit únic. Les baixes amb què els visitants van afrontar el partit, quatre jugadors de camp i dos porters, no treuen mèrit a la victòria d'uns locals que es van enfrontar a un conjunt amb vuit jugadors habituals de Segona, dos dels quals han arribat enguany per reforçar l'entitat on es van formar, Carlos García i Trasobares.

Per part manresana, el partit va tenir dos clars protagonistes, el veterà Carles Corvo, que va tornar a demostrar que és un jugador de Primera i que ahir va ser reconegut per haver jugat cent partits amb el club, i el jove Pep Costa, autor d'un pòquer de gols.

Els blanc-i-vermells van començar el partit amb una clara vocació ofensiva. Quan només s'havien jugat 29 segons, Asis ja havia fet lluir Guille Vela i Corvo havia rematat fregant el travesser. Tot i una tercer rematada perillosa de Lavado al primer minut, va ser l'equip aragonès el que es va avançar en l'electrònic. L'equip d'Alfonso Rodríguez va aprofitar una pèrdua de pilota dels locals en l'inici de l'acció ofensiva i Carlos García va superar Bixi pel segon pal. Però el primer avantatge forà va durar només cinc segons. El temps just perquè s'efectués el servei de centre i Corvo marqués el millor gol de la primera part.

En els primers minuts van sovintejar les errades i les ocasions dels dos equips, més fruit de la fredor de tots dos conjunts que no pas de la continuïtat en el joc, i Raúl Izquierdo i Asis van anotar dos gols més. Superada aquesta fase, el joc es va anar calmant pel que fa a la successió d'errades. Però Carlos García i Trasobares van desanimar l'afició local amb dos gols més. En els següents minuts, el Manresa FS va maldar per una acció que el reintroduís en el partit. Això va passar quan el porter Guille Vela va errar en el servei de porteria i Corvo va recuperar la pilota i el va afusellar. El gol va esperonar els de Cachinero, que van capgirar el marcador en dos minuts amb gols de Costa i Lavado.

El segon període va començar molt bé. Als 22 segons, Asis va assistir per tal que Pep Costa transformés el seu segon gol. A la segona part el joc va ser més elaborat i amb menys errades. Els dos gols d'avantatge locals no van arronsar els aragonesos i aquests van poder empatar amb accions de Sampedor i Latorre, aquest últim amb astúcia, ja que va servir directament un córner i va provocar un autogol de Bixi.

Cachinero va reactivar els seus referents ofensius i Asis va tornar a avançar els manresans, un minut després, amb un xut ras. Tot seguit, Corvo va protagonitzar la millor acció del partit. Va travessar la pista i va assistir Pep Costa.A falta de quatre minuts, el Colo Colo va actuar amb cinc jugadors de camp en atac i va servir en safata la sentència a Pep Costa, maquillada per Sampedro.