El MoraBanc Andorra, proper rival del Baxi Manresa a la lliga, aquest dissabte, va estrenar el seu compte de victòries a l'Eurocup després de derrotar el Germani Brescia Leonessa italià per un rotund 110-91. Un darrer quart ple d'encert de l'equip d'Ibon Navarro va permetre una victòria que va ser més àmplia en el marcador del que es va veure a la pista en els tres primers quarts.

De fet, després de trenta minuts de joc, els italians es mantenien dins del partit, tot i que, en el tram final, l'Andorra es va escapar de vuit punts (75-67). Els darrers deu minuts van ser més còmodes per als pirinencs, que es van escapar i van vèncer amb una diferència que pot ser important de cara a futurs desempats. Així, l'Andorra guanya el seu primer partit, després de caure a la pista del Galatasaray la setmana passada. El nord-americà Reggie Upshaw, autor de 29 punts, va ser el millor de l'equip andorrà, que la setmana que ve visita l'Estrella Roja.

Victòria del València

També va ser un bon dia per al València, amb l'entrenador afincat a Sant Fruitós Jaume Ponsarnau, que va derrotar el Türk Telekom d'Ankara per 67-72, amb 16 punts del nord-americà Will Thomas, que va ser el seu home més destacat. El València ja va guanyar per 84-62 l'Asvel francès en el primer partit del seu grup.