La selecció espanyola no va tenir pietat de Gal·les i la va golejar per 1-4 en un partit amistós que es va jugar al Principality Stadium de Cardiff.

El conjunt dirigit per Luis Enrique Martínez va tardar ben poc a obrir el marcador, concretament vuit minuts, i va ser mitjançant Paco Alcácer, que du una bona ratxa golejadora a les files del Borussia Dortmund. Poc després, al 19, Sergio Ramos va fer el segon en rematar de cap una falta llançada per Saúl. I al 29 va arribar el tercer dels espanyols, novament obra d'Alcácer. Amb el 0-3 es va arribar al descans.

A la segona meitat, concretament al minut 74, Bartra, que havia entrat al lloc de Ramos, va anotar el quart en una nova rematada de cap, en aquesta ocasió en un córner llançat per Koke. Finalment, al 89, Vokes va fer el gol de l'honor dels gal·lesos.

D'altra banda, a la divisió A de la Lliga de Nacions, Portugal va guanyar per la mínima (2-3) a ter-res poloneses. Piatek va avançar els locals, però André Silva, Glik en pròpia porteria i Bernardo Silva van donar dues dianes de marge als visitants abans que Blaszczykowski establís el 2-3 definitiu. A la C, Israel va superar Escòcia (2-1), Romania va tombar Lituània a domicili (1-2) i Sèrbia va guanyar Montenegro (0-2). Finalment, a la D, Azerbaidjan va desfer-se de les illes Fèroe (0-3) i Kosovo, de Malta (3-1).