L'exatleta jamaicà Usain Bolt, vuit vegades campió olímpic,ha viscut aquest divendres el seu primer gran dia en la seva aventura en el futbol a l'anotar un doblet en la clara victòria (0-4) del seu equip, els Central Coast Mariners, en l'amistós davant el MacCarthur South West United.

El caribeny havia avisat en els dies previs que aquest duel podria marcar el seu futur tant en l'equip australià com en aquesta nova aventura. Però Bolt també havia deixat clar que havia millorat en molts aspectes i ho va poder demostrar en aquest partit, coronat per dos gols.

Bolt, amb el 95 a l'esquena, va ser titular i va jugar 75 minuts com a únic davanter del seu equip, encara que els seus gols no van arribar fins a la segona meitat, quan el seu equip guanyava ja 0-2, tot i que va tenir una bona opció amb un bon cop de cap que va marxar a prop del pal. El primer, al minut 57, va ser quan va rebre una pilota en profunditat i va llançar un potent xut que el porter no va poder aturar, tot i que anava pel seu pal.

El segon, en el 68, va ser menys 'bonic' i va arribar després d'un gran error entre el defensa i el porter rival, que van xocar i van deixar la pilota a pocs metres de la línia perquè el jamaicà només hagués d'empènyer-la.

"Jugar el meu primer partit com a titular i marcar dos gols, és una bona sensació. Estic content de poder sortir i demostrar-li al món que estic millorant. Estic disposat a ser un 'Mariner' més, jugar al meu millor nivell i a entrar en l'equip ", va assenyalar el plusmarquista mundial de 100 i 200 metres després del partit. Aquest doblet és un reforç per tornar a ser titular el 21 d'octubre en l'inici de l'A-League amb la visita al Brisbane Roar.