12 de octubre de 2018
12.10.2018

EXPOSICIÓ 40 ANYS REGIÓ7 | SANT JOAN DE VILATORRADA


El component solidari tornarà a ser protagonista amb la col·laboració a diverses iniciatives

12.10.2018 | 00:00
Amb un llançament de javelina es podrà col·laborar al

Fidels a la filosofia espartana, el component solidari serà un cop més el protagonista. A través del #ProyectoDaniel es pot col·laborar amb un llançament de javelina solidari que donarà suport a les persones que tenen malalties poc comunes.

Cal recordar que la història del #ProyectoDaniel va néixer a partir del cas de Daniel Arce, un nen que va néixer amb un gen de particularitat: quan era petit tocava el piano sense saber llegir. En l'adolescència li van diagnosticar càncer d'os (osteosarcoma).

Després d'estar hospitalitzat més de 200 dies, d'una metàstasi al pulmó, 9 cirurgies i 29 sessions de quimioteràpia amb dosis molt altes, Daniel Arce va decidir que havia d'estudiar finances per fer el seu hospital. El 9 de juliol del 2008 va morir, però la seva idea no.

Els seus pares van inscriure l'associació el 2009 i el maig del 2011 es va concretar formalment com a Proyecto Daniel. Una organització amb l'objectiu d'ajudar joves de 13 a 25 anys amb càncer.

D'altra banda, diumenge tindrà lloc al costat de la Creu Roja la ja clàssica Tanda dels Herois, la qual donarà suport a la causa dels refugiats.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

LaLiga

Els 'guerrers' de la inclusió

LaLiga Genuine Santander 18/19 conclou a València amb gran èxit de participació entre els 30 equips, les seves famílies i aficionats