L'Igualada Rigat vol seguir aquest migdia (12 hores) la bona marxa de l'inici de temporada i té una bona oportunitat per fer-ho. Visita la pista de l'Alcoi, un dels dos únics equips, juntament amb el Sant Cugat, que encara no ha puntuat en els tres partits que s'han disputat fins ara. El duel és el primer de la quarta jornada del campionat, que s'estendrà durant tot el cap de setmana.

Segons explica el bloc del club, el conjunt de Ferran López va dur a terme el darrer entrenament dimecres i ahir a dos quarts de set de la tarda va iniciar el viatge per carretera fins a Alcoi, on ja esperava fer nit abans de jugar en un pavelló que les temporades passades s'ha presentat complicat.

En la darrera sessió, l'Igualada va fer un treball de velocitat, defensa i contraatacs. L'entrenament ha començat amb l'habitual revisió de vídeo dels aspectes del joc que interessen fixar. Avui, abans del partit, l'equip tornarà a fer un entrenament curt abans d'anar a jugar per afrontar el partit de manera seriosa i intensa.