El Reial Madrid, actual campió de l'Eurolliga, va començar la defensa del títol amb una còmoda victòria a casa contra el Darussafaka turc per 109-93, amb la qual cosa deixa clar el seu bon moment de forma i que tornarà a ser un dels clars candidats a la victòria final. Els madridistes van anar eixamplant l'avantatge de mica en mica i ja guanyaven per quinze punts (53-38) en el descans. Fins a sis jugadors del conjunt de Pablo Laso van anotar més de deu punts, el millor dels quals va ser Anthony Randolph, amb 16.

També ahir, el Panathinaikos de Xavi Pascual es va imposar al Maccabi per 89-84, amb 20 punts de Lojeski per als locals i 24 de Wilbekin per als visitants. En l'altre enfrontament, el reforçat Anadolu Efes va vèncer a la pista del Bayern de Munic per 71-90, amb 14 punts de Motum per als visitants i 17 de l'exblaugrana Dedovic per als locals.

Avui es tanca la primera jornada amb quatre partits més. Els altres dos equips de la lliga Endesa, el Kirolbet Baskonia i l'Herbalife Gran Canària, tenen partits complicats a la pista del Zalgiris (19 hores) i del Fenerbahçe (19.45 hores), respectivament.