Croàcia i Anglaterra van viure ahir a Rijeka, sense públic a les graderies per una sanció als balcànics i amb força menys passió, una de les semifinals del darrer Mundial. El partit, molt fred i amb poques oportunitat, va finalitzar com havia començat (0-0), amb la qual cosa tots dos equips, que havien perdut contra Espanya en els seus primers partits, ho posen molt fàcil a la selecció de Luis Enrique per classificar-se per a la final a quatre del torneig. De fet, si Espanya derrota Anglaterra a Sevilla dilluns vinent estarà virtualment classificada. Els de Southgate, a més, perdran el central Stones per al duel contra els espa-nyols, ja que va veure la segona targeta groga.

En l'altre partit de la divisió A que es va jugar ahir, Bèlgica també va fer un pas endavant important en derrotar la seva màxima rival, Suïssa, per 2-1. Dos gols de Lukaku van fer inútil el momentani de l'empat anotat per Gavranovic.

Ahir també es van disputar altres partits de divisions inferiors. A la B, al grup 3, Àustria-Irlanda del Nord (1-0); a la C, al grup 2, Estònia-Finlàndia (0-1) i Grècia-Hongria (1-0). Finalment, a la D, Bielorússia-Luxemburg (1-0) i Moldàvia-San Marino (2-0). De la jornada d'avui destaca l'Holanda-Alemanya.