El Centre d'Esports Manresa es retrobarà demà (12 h) amb el tècnic que quasi aconsegueix la gesta de tornar l'equip a la Tercera Divisió Estatal la temporada passada, Dani Andreu. L'entrenador de Rubí, des de fa dues setmanes a la banqueta de la Montañesa, rebrà un Manresa que persegueix l'objectiu que ell no va poder assolir amb els blanc-i-vermells, en l'eliminatòria d'ascens davant el Martinenc.

L'equip de Piti Belmonte té entre cella i cella pujar de categoria. Prova d'això és el gran inici dels manresans, amb cinc victòries i un empat que el situen en la segona posició, darrere d'un Mollerussa que no afluixa. El Manresa, junt amb l'Igualada, és el millor atac de la lliga, amb 14 gols en sis jornades. Davant seu es trobarà demà una irregular Montañesa que segueix buscant la seva identitat. Tot i això, Andreu, qui va entrar en substitució de Toni Pérez, no coneix encara la derrota amb l'equip barceloní de Nou Barris.

Respecte del partit de demà, Piti Belmonte va declarar que «tots els partits són importants, però som conscients que aquest té un plus. És un rival obligat a ser a al part alta de la classificació i que segur que millorarà els registres que ha fet fins ara. És un partit important per a tots dos, però segurament més per a ells que no pas per a nosaltres».

Els manresans afrontaran el partit amb les baixes de Biel, Mouha i Álvaro. Després de dos partits a la infermeria recupera el davanter Manel Sala.

L'Igualada de Moha està en un moment dolç. Els igualadins han aconseguit tres victòries consecutives i busquen avui (18h) la quarta contra el Tàrrega, a Les Comes.

Després d'un inici de temporada complicat, l'Igualada s'ha retrobat amb la seva millor versió en els darrers partits. La setmana passada, els homes de Moha van derrotar per la mínima un rival d'entitat com és el Vista Alegre per 1 a 2.

L'oponent dels igualadins serà un Tàrrega que en la jornada anterior va sumar la primera victòria de la temporada, després de quatre derrotes consecutives. A priori, doncs, l'Igualada és favorit per endur-se el duel i així seguir pujant posicions a la taula. De moment, els homes de Moha són cinquens amb onze punts, a cinc del Manresa i a set del líder de la categoria, un sorprenent Mollerussa.