El gimnasta de l'Egiba Robert Vilarasau va obtenir una medalla de plata en una de les activitats paral·leles a la competició oficial dels Jocs de la Joventut, que s'estan desenvolupant aquests dies a Buenos Aires. Vilarasau formava part d'un conjunt de tretze gimnastes que van participar en una competició per conjunts i va finalitzar en segon lloc. Duien el nom de Max Whitlock i pertanyien a Portugal, el Japó, Equador, Costa Rica, Rússia, Egipte, Malàisia, el Kazakhstan, Estònia i la Gran Bretanya, a més d'Espanya.

Aquest va ser el preludi de la final de trampolí que afrontaran els gimnastes de l'Egiba demà a la nit i dilluns a la matinada. En concret, en la categoria femenina, Marina Chavarria tindrà set competidores més en una final que començarà a les 22.33 hores d'aquí. Tot seguit, cap a un quart d'una de la matinada, serà el torn de Robert Vilarasau. Tots dos aspiren al podi després d'haver-se classificat amb el quart i el sisè millor registres a la prèvia, respectivament.

A Buenos Aires també va començar la competició de bàsquet 3x3 per a la manresana Estel Puiggròs. Va anotar tres punts en la derrota contra la República Txeca per 16-13 i dotze en el triomf contra Estònia per 11-21. Demà a la tarda s'enfrontarà a Austràlia i a Holanda.