L'atleta anoienca de RSM Sheila Avilés va sumar ahir un nou podi a la Copa del Món de curses de muntanya, en aquesta ocasió en la Limone Extreme Skyrace, a Itàlia, en l'última prova de les Skyrunner World Sèries. Avilés va signar el tercer lloc amb un temps de 3.46.28 hores, darrere de Tove Alexandersson i Ragna Debats. El podi en aquesta prova de 29 km i 2.500 m de desnivell va situar l'atleta de RSM Spain a la quarta posició de la general.

«La cursa ha anat molt bé, estic molt contenta», explicava Avilés després d'assegurar que «al principi no m'he trobat gaire bé i anava setena, però en la segona pujada he anat millorant i he començat a passar corredores. Em sento molt feliç amb les sensacions i també amb el temps, perquè he baixat gairebé 10 minuts pel que fa a l'any passat. Encara que no he acabat en el podi a la general de la Copa del Món, estic orgullosa perquè he competit en totes les curses amb molt nivell» .

Sheila Avilés, que el proper cap de setmana, en concret el 20 d'octubre, disputarà la final de les Golden Trail Sèries, a Sud-àfrica, cor-rent la cursa The Otter Trail, ha acabat la temporada com a quarta classificada en la general, just dar-rere de la seva companya d'equip, la també anoienca Laura Orgué, que no va poder competir aquest cap de setmana després d'haver-se fracturat la clavícula en impactar amb un cotxe quan anava amb bicicleta.