El Cadí la Seu va iniciar amb bon peu la temporada, ahir a Tor-rejón de Ardoz. Liderades per Mehryn Kraker i Yurena Díaz, les noies que entrena Bernat Canut van oferir un joc coral, solvent i força consistent davant un Ensino Lugo que tornava a la màxima divisió del bàsquet femení espa-nyol. Les urgellenques van manar sempre, tot i que mai no es van acabar de desempallegar d'un rival que tenia la important baixa d'Astou Traoré i que va plantar cara amb el triangle format per Breedlove, Gómez i Miller.

Kraker va ser la protagonista del primer quart amb deu punts. Però això no va servir al Cadí -que va reservar la jamaicana Shereesha Richards- per poder obrir forat. Al contrari, entre Breedlove i Miller l'equilibri estava servit. Entre la base i la pivot gallegues, la igualtat es va mantenir al segon període, fins que dos triples consecutius des de la cantonada de Díaz van permetre obrir el primer forat (32-25). Amb paciència i bona circulació de la pilota, les de la Seu imposaven el seu domini.

El Cadí, però, s'encallaria a l'inici de la segona part a causa, en gran part, de l'increment d'intensitat defensiva de l'Ensino. Ara bé, una altra bona ratxa de Kraker protagonitzaria un parcial de 15-5 que semblava encarar ja el matx per a les urgellenques (59-46). Llavors, el caràcter de la gallega Gómez i una tímida pressió defensiva de les de Lugo van semblar tornar a intimidar una mica les de la Seu. Les van tornar a col·lapsar en atac (61-57). Però el Cadí no s'impacientaria. I, entre la paciència, l'encert des del punt de tir lliure i l'eliminació de Breedlove, les urgellenques van acabar confirmant un meritori primer triomf.