La triatleta igualadina Anna Noguera, vigent bicampiona d'Espanya tant de mitjana com de llarga distància, va aconseguir la medalla de bronze en l'Ironman 70.3 de Lanzarote, una competició en què va demostrar la seva millora, ja que l'any passat el va finalitzar en la cinquena posició de la categoria absoluta.

La cursa va començar marcada pel domini de l'austríaca Bea Weiss en el segment de 1.900 metres de natació, amb Noguera en el quart lloc, a tres minuts. La centreeuropea també va dominar el segment ciclista, de 90 quilòmetres, però la britànica Lucy Gossage li anava retallant minuts. Mentrestant, l'anoienca era cinquena, a set minuts del lideratge. A partir del quilòmetre 10 de la mitja marató a peu, Gossage va accedir al comandament de la prova, que va guanyar amb 4.28.02. El segon lloc va ser per a l'alemanya Jenny Schulz, que va fer un gran final de cursa i va entrar amb 4.30.41, i Noguera va acabar en tercer lloc, amb 4.32.10.