El CF Igualada es va imposar al Tàrrega per 2-1 i continua sumant victòries. Amb aquesta ja és la quarta consecutiva d'un equip que va començar força avall a la taula però que de mica en mica està escalant posicions a la classificació de Primera Catalana.

Tot i que els jugadors del Tàrrega van protagonitzar les primeres ocasions a la porteria de l'Igualada, els blaus a poc a poc es van anar fent amb el control del joc. A partir d'aleshores hi va haver les primeres ocasions per marcar del conjunt igualadí, sobretot amb llançaments llunyans que van estar a punt d'acabar en gol.

Quan es s'havia jugat mitja hora de partit, les jugades de perill se succeïen per part de l'Igualada, i, quan transcorria el minut 30, l'àrbitre va assenyalar unes mans dins de l'àrea del Tàrrega que van servir perquè Joel transformés el penal i establís l'1-0.

A la represa, el conjunt de l'Urgell va sortir tenint la iniciativa. Van ser els moments en què els igualadins van patir més, tot i que també van disposar d'alguna ocasió per marcar a la contra. Això sí, els blaus mai no van parar de lluitar i una jugada individual d'Antonio Prieto per la banda esquerra va acabar amb una centrada als peus de Martí Just, que només va haver d'empènyer la pilota al fons de la porteria. Ara bé, el Tàrrega va marcar el 2-1 quan ja es complia el temps de descompte.