Després de la històrica classificació per a la segona eliminatòroia de la Copa del Rei del dimecres passat, el Manresa FS torna avui a la realitat de la lliga, en rebre la visita, al Pujolet (12.15 h), del Cerdanyola, equip que el cap de setmana passat va donar la sorpresa a la pista del CN Sabadell (3-4).

El conjunt vallesà, dirigit per David Herraiz, ha jugat dos partits com a visitant, l'esmentat a Sabadell i l'altre a la pista del Ciutat de Terrassa (2-2). A casa seva, per contra, ha empatat amb el Segorbe (3-3) i ha perdut amb l'Industrias Santa Coloma (1-3). El Cerdanyola ha fitxat jugadors joves del Montcada i de l'Industrias, i també Ortega, del CCR Castelldefels, com a més destacat.

El Manresa FS té l'única baixa del porter Aleix Dalmau. La resta de jugadors ha fet aquests dies recuperació, després del gran desgast en el partit de Copa del Rei davant el Colo Colo (9-7). Els de Paco Cachinero voldran refer-se del primer entrebanc a la lliga, diumenge passat a la complicada pista de l'Escola Pia de Sabadell.